Farmor

Farfar

Mormor

Morfar

 

Claes Bacos Erikssons hemsida

 

Denna hemsida har tillkommit för att jag vill dela med mig av min släktforskning till alla er som på något sätt är intresserade av släkter och släktforskning. Samtidigt blir det ett sätt att återgälda all den hjälp jag har fått från olika hemsidor, ingen nämnd o ingen glömd.
Givetvis så hoppas jag att andra forskare kanske kan hitta gemensamma släktingar här och inte minst att jag kanske kan väcka andras nyfikenhet om sin egen släkt.

Mycket nöje


Uppdaterat

Farmor 2016-01-17

Farfar 2020-10-21

Mormor 2020-10-31

Morfar 2021-01-30

Noterat

Ur Styrsö Dödbok

23, 26 Juli 1801. Ostindiefararen Bryngel Anderssons son Gustaf på Köpstadsö, död sedan han stupat i en sjudande fisk-kittel, på 4:de året gammal.

http://www.textomat.se/bilder/Claes200150.jpg

En hemsida med lite släktdata över min släkt på Styrsö i Göteborgs södra skärgård. Till dags dato kommer man 9 generationer tillbaka där jag har verifierat födelsedata men man vet aldrig, ibland blir det fel så rätta mig gärna om ni hittar något som inte ät rätt.

Släktjakten började då familjen o Jag bodde på Orust i slutet av 90-talet. Det visade sig att Orusts släktforskarförening höll till i Henån. Åkte dit en kväll och fick hjälp med att börja söka efter min farmor som kom från Myren på Härmanö och sedan vart jag fast.

Första husförhörslängden för Styrsö Socken 1799-1800

Man måste börja någonstans. Nu finns början till en sammanställning över Styrsö församling och mer blir det sakta men säkert. Vad som står skrivet får man ibland tolka, så se detta material som en hjälp på vägen och dubbelkolla alltid. Klart just nu är Styrsö, Källö, Vargö, Känsö, Brännö, Asperö, Köpstadsö, och delar av Donsö.

©2004-2021 Claes Bacos Eriksson

Senast uppdaterad 01-nov-2020

Frågor om släkten?